Sprogrådgivning

MENU:

 

MANUSKRIPTER

STUDIEOPGAVER

KORREKTUR

MINDRE OPGAVER

MANUSKRIPTER:

 

Jeg har erfaring med at redigere og give feedback på manuskripter, i alle skriveprocessens faser. Det kan for eksempel være:

- Du har en idé, men ved ikke hvordan du kommer videre.

- Du er godt i gang med skriveprocessen, men har svært ved at holde fokus i en travl hverdag. Pludselig er flere måneder gået, uden et ord er fældet ned på papiret. Her kan jeg tilbyde hjælp til at holde fast i skriveprocessen.

- Du er ved at være færdig med kladden til dit manuskript, og du har brug for en rådgiver til at se om der er overset noget, for eksempel: karakterernes troværdighed, manglende sammenhænge og rodede dialoger.

 

Beskriv dine ønsker på kontaktformularen eller på kontakt(a)nordenvinden.dk, så vender jeg tilbage indenfor et døgn. Priser afhænger naturligvis af ønsker, og opgavens omfang.

SPECIALER OG STUDIERAPPORTER:

 

Den sidste hånd er lagt på opgaven, og deadline nærmer sig. Nu mangler bare korrekturlæsningen og sproglig finpudsning. Der er bare lige det, at teksten er blevet gennemlæst og redigeret i en uendelighed, og overblikket er røget. Her kan jeg hjælpe med at få sproget knivskarpt, og tegnsætningen korrekt inden det går i trykken.

 

Pris: Afhænger naturligvis af opgavens omfang, og hvor meget hjælp der ønskes. Kontakt mig på via kontaktformularen eller på kontakt(a)nordenvinden.dk

KORREKTURLÆSNING:

 

Korrekt sprogbrug har enorm betydning for hvordan indholdet bliver modtaget hos læseren. Et brev fyldt af fejl, kan virke sjusket og useriøst. Tilsvarende kan et CV fyldt af stavefejl gøre, at jobansøgningen ikke kommer i betragtning. Jeg tager mig af alle korrekturlæsningsopgaver, store og små.

 

Pris: Vejledende pris: 60 kr pr. side (max 2400 tegn). Dette er inklusiv tilretning af syntaks (ordstillinger). Send teksten til kontakt(a)nordenvinden.dk, og jeg vender tilbage med et tilbud på opgaven.

MINDRE OPGAVER:

 

Foldere, pamfletter, plakater - blot eksempler på småting jeg hjælper med.

© Copyright. Nordenvinden.dk. Oprettet februar 2018.